روتر ، با استفاده از روترهای مجاور ( همسايه) و يا توسط مدير شبکه، آگاهی لازم در خصوص شبکه های راه دور را پيدا می نمايد و در ادامه ، يک جدول روتينگ را ايجاد که مسئوليت آن تشريح نحوه يافتن شبکه های راه دور است. در صورتی که شبکه مستقيما” متصل شده باشد ، روتر در خصوص شبکه ، مشکل خاصی نخواهد داشت. در صورتی که شبکه ها به يکديگر متصل نمی باشند، روتر می بايست آگاهی لازم در خصوص شبکه های راه دور را پيدا نمايد.
در اين رابطه از روتينگ ايستا (درج دستی مسيرها در جدول روتينگ توسط مدير شبکه ) و يا روتينگ پويا ( درج اتوماتيک مسيرها در جدول روتينگ با استفاده از پروتکل های روتينگ )، استفاده می گردد.
روترها در ادامه اقدام به بهنگام سازی اطلاعات خود در ارتباط با تمامی شبکه هائی می نمايند که نسبت به آنان آگاهی لازم را پيدا نموده اند. در صورتی که تغييری ايجاد گردد (مثلا” يک روتر با مشکل مواجه شده و عملا” قادر به سرويس دهی نباشد )، پروتکل های روتينگ پويا ، به صورت اتوماتيک به تمامی روترها اين موضوع را اطلاع خواهند داد. در صورت استفاده از روتينگ ايستا ، می بايست مدير شبکه تغييرات لازم را در تمامی روترها ، اعمال نمايد ( عدم استفاده از پروتکل های روتينگ ) .
Static Route
استاتیک روت روشی است که در آن ادمین شبکه برای تمامی مسیر های مورد نیاز مسیر را به صورت دستی تعریف میکند. در این روش مشکل زمانی به وجود می آید که یکی از مسیر یا IP یکی از روتر ها تغییر کرده و یا یک لینک ارتباطی به هر دلیلی قطع شود آنگاه ادمین تمامی خطوط مسیریابی که در روتر ها ثبت شده است را باید ویرایش و یا اصلاح کند. این روش مسیر یابی برای شبکه های کوچک مناسب می باشد.
Dynamic Route
داینامیک روت به معنی استفاده از پروتکل های مسیر یابی است که بسته به نوع شبکه و صلاح دید ادمین یکی از پروتکل های موجود انتخاب و اعمال می گردد. Dynamic Route را می توان به دو دسته زیر تقسیم کرد:
- IGP – Interior Gateway Protocol
- EGP – Exterior Gateway Protocol
انواع kvm switch را نام برده توضیح دهید؟
شبکه ,های ,روتينگ ,، ,استفاده ,پروتکل ,استفاده از ,پروتکل های ,شبکه های ,از پروتکل ,های روتينگ
درباره این سایت